Interview
15/05/2023

Interview

Iedere maand interviewen wij een lid van Sporting Club Zoetermeer. In de maand mei is dat Thim Rutgrink uit Oosterheem. Thim is 16 en zit op de Keerkring in klas 3c. Hij wil later profbokser worden of iets in de beveiliging! Hij zit al weer meer dan een jaar bij onze club en heeft superveel geleerd! Naast kickboksen heeft hij karate en basketbal als hobby's. Daarnaast is Thim erg gek op gamen: Super Smash Brothers, Legend of Zelda en Metal gear zijn z'n favo's! Duiken is vindt hij ook tof. In Egypte heeft hij zelfs een brevet open water Junior gehaald! Hoe gaaf is dat!?

Thim heeft iets ontzettend knaps bereikt. Hij is namelijk heel veel kilo's afgevallen! In december 2022 woog hij 118 kilo!, nu weegt hij nog maar 87,8. Op de foto's op onze socials is dat erg goed te zien, klasse gozer! Hij is een afgetrainde sportman nu! Hoe heeft hij dit bereikt? Hij is veel intensiever en meer gaan sporten, hij heeft zelfs een eigen fitnesskamer, geen chips meer gaan eten, veel water en eieren gaan eten! Zijn uithoudingsvermogen is veel beter geworden!

Volgens Thim geeft kickboksen hem veel energie, je kan lekker veel bewegen en combo's maken. Het geeft hem ook extra motivatie om af te vallen. Bij SCZ heeft hij het dus erg naar zijn zin en heeft hij goede trainers.

Thim, ontzettend bedankt voor het interview!

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Groen-blauwlaan 121
2718 GH Zoetermeer

Fivelingo 88
2716 BG Zoetermeer

Carmenschouw 9
2726 KG Zoetermeer

Steeneikzoom 3
2719 HN Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2024 All Rights Reserved