Ouder-kind kickboksen

Ouder-kind kickboksen

De ouder-kind les is een enorm leuke, dynamische en interactieve kickboksles, voor kind én ouder! Kickboksen is de perfecte uitlaatklep voor actieve kinderen, waar ze even goed hun energie in kwijt kunnen. Hoe leuk is het om samen met je kind te bewegen, elkaar uit te dagen en met elkaar te trainen!? Deze les is voor kinderen van 4 t/m 14 jaar.

De allerjongste kinderen leren o.a. trappen, stoten, verdedigen, omgaan met winst en verlies en het ontwikkelt hun motoriek. De nadruk ligt op spelenderwijs kickboksen, energie kwijtraken, samenwerken met papa of mama en uiteraard plezier maken.

De oudere kinderen werken op een andere manier samen met de ouders. Hier is het meer coachend en oefeningen worden aangepast aan de leeftijd. Hier draait het met name om het aanleren van de technieken, maar ook het ontdekken van hun eigen kunnen en fysiek en mentaal ‘groeien’

De groepslessen vinden outdoor plaats op de Rozenberg in het Burgemeester Hoekstrapark in Rokkeveen op de zondagochtend 11:00 uur -12:00 uur. In de periode van november tot mei vindt deze les plaats op Steeneikzoom 3.

Doelgroep

Alle leeftijden

Benodigdheden

  • Sportkleding
  • Bokshandschoenen
  • Scheenbeschermers
  • (eventueel) Bitje
  • Tok (jongens)

TRAINERS

Natascha en Johan
Naam
Adres

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Groen-blauwlaan 121
2718 GH Zoetermeer

Fivelingo 88
2716 BG Zoetermeer

Carmenschouw 9
2726 KG Zoetermeer

Steeneikzoom 3
2719 HN Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2024 All Rights Reserved