Kickboksen

Kickboksen jeugd 3 t/m 5 jaar

Spelenderwijs proberen wij de kinderen enthousiast te maken voor het kickboksen. Beweging en lol staat voorop in deze les. Stapje voor stapje leren wij de kinderen discipline en de basis van de kickbokssport.

Ouders mogen ‘in het gebouw blijven’ vanwege de jonge leeftijd van de kinderen. Wij raden echter  aan het kind te laten ‘wennen aan focus op de training’. Uit ervaring weten wij dat de aanwezigheid van ouders te veel afleid bij het zelfstandig sporten.

De groepslessen vinden plaats in de gymzaal van de Groen-Blauwlaan 121 in Rokkeveen op de woensdagmiddag van 15.00-15.45.

Onze trainers zijn gedreven en hebben een gedegen vechtsportachtergrond. Kickboksen is niet alleen ontzettend leuk maar het draagt ook bij aan zelfbeheersing, zelfverdediging, conditie en kracht. Veiligheid en respect voor jezelf en elkaar staat altijd voorop.

Wij geven veel jeugdlessen. Kinderen worden door het beoefenen van kickboksen weerbaarder. Ze leren hoe ze op de juiste manier met elkaar dienen om te gaan, worden gedisciplineerder, zelfvertrouwen te ontwikkelen en helpt bij aan hun persoonlijke groei. Kickboksen verbetert onder andere motoriek en het coördinatievermogen. Plezier, respect, discipline, doorzettingsvermogen en persoonlijke aandacht zijn belangrijke elementen die tijdens de trainingen aan bod komen. Kinderen die meer en harder willen, geven wij de kans om wedstrijden te doen. Wij gaan dan naar gala’s in de regio en dan kan jij een echte wedstrijd in de ring vechten!

De trainingen zijn zo opgebouwd dat ze toegankelijk zijn voor ieder niveau.

Inschrijven
Eerst kan jij gebruik maken van 2 gratis proeflessen. Inschrijven kan dmv verschillende  formulier dat bij de trainers te verkrijgen is (zie ook abonnementen). Wij hanteren géén inschrijfgeld. Onze Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wij werken met de ZoetermeerPas.

In dit geval is het lidmaatschap gratis. Stichting Leergeld is ook een samenwerkingspartner van ons. Hierbij kan er sportkleding geregeld worden, vraag bij de trainers naar de mogelijkheden.

Doelgroep

3 t/m 5 jaar

Benodigdheden

  • Sportkleding
  • Bokshandschoenen
  • Scheenbeschermers
  • (eventueel) Bitje
  • Tok (jongens)

TRAINERS

Natascha, Vanessa
Naam
Adres

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Prismalaan 18
2718 CX Zoetermeer

Straspad 1
2719 VG Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2022 All Rights Reserved