Urban fit

Urban fit volwassen/kinderen

Sporting Club Zoetermeer geeft uitdagende urban fit strainingen voor de leeftijdgroep van 6 t/m 80 jaar):

Urban fit is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. Wij trainen outdoor in het Burgemeester Hoekstrapark (rozenberg). De les is voor volwassenen en kinderen. De 2 instructeurs verdelen de groep bij aanvang van de les.

Tijdens urban fit wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken in het park, enz. Ook wordt in de urban fit lessen regelmatig in tweetallen of in kleine groepjes gewerkt, zodat je elkaar kunt gebruiken om bepaalde oefeningen uit te voeren. Tijdens de urban fit lessen gaan wij bijvoorbeeld een flink stuk hardlopen, wij houden echter altijd rekening met de groepssamenstelling, zodat het ook voor minder fitte mensen of jonge mensen haalbaar is.

Conditionele oefeningen zoals hardlopen of snelwandelen, worden in een urban fit les afgewisseld met krachtoefeningen. Doordat je de krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht uitvoert en je niet vast zit op een apparaat, train je vaak een aantal spiergroepen tegelijk. Hiermee worden niet alleen je spieren, maar ook je coördinatie uitgedaagd. Veelal zal er uitdagend materiaal mee genomen worden, waar allerlei verschillende oefeningen mee worden gedaan.

De groepslessen vinden outdoor plaats op de Rozenberg in het Burgemeester Hoekstrapark in Rokkeveen op de zondagochtend 12.00-13.00.

Inschrijven
Eerst kan jij gebruik maken van 2 gratis proeflessen. Inschrijven kan d.m.v. een formulier dat bij de trainers te verkrijgen is (zie ook abonnementen).

Wij hanteren géén inschrijfgeld. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wij werken met de ZoetermeerPas.
In dit geval is het lidmaatschap gratis. Stichting Leergeld is ook een samenwerkingspartner van ons. Hierbij kan er sportkleding geregeld worden, vraag bij de trainers naar de mogelijkheden.

Doelgroep

6 tot 80 jaar

Benodigdheden

  • Eigen Sportkleding

TRAINERS

Natascha
Naam
Adres

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Prismalaan 18
2718 CX Zoetermeer

Straspad 1
2719 VG Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2022 All Rights Reserved