Urban Fit

Urban Fit volwassen

Sporting Club Zoetermeer geeft uitdagende Urban Fit trainingen voor de leeftijdsgroep van 6 t/m 80 jaar.

Urban Fit is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. Wij trainen zondag outdoor in het Burgemeester Hoekstrapark (Rozenberg) met de volwassenen om 10:00 uur - 11:00 uur. Urban Fitkidz geven wij op de vrijdagmiddag van 16:00 uur - 17:00 uur. Wij verzamelen op de Groen-blauwlaan 121. In de periode van november tot mei vindt deze les plaats van 10:30 uur - 11:30 uur op Steeneikzoom 3 in Zoetermeer.

Tijdens Urban Fit wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken in het park, enz. Ook wordt in de Urban Fit lessen regelmatig in tweetallen of in kleine groepjes gewerkt, zodat je elkaar kunt gebruiken om bepaalde oefeningen uit te voeren. Tijdens de Urban Fit lessen gaan wij bijvoorbeeld een flink stuk hardlopen, wij houden echter altijd rekening met de groepssamenstelling, zodat het ook voor minder fitte mensen haalbaar is.

Conditionele oefeningen zoals hardlopen of snelwandelen, worden in een Urban Fit les afgewisseld met krachtoefeningen. Doordat je de krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht uitvoert en je niet vast zit op een apparaat, train je vaak een aantal spiergroepen tegelijk. Hiermee worden niet alleen je spieren, maar ook je coördinatie uitgedaagd. Veelal zal er uitdagend materiaal mee genomen worden, waar allerlei verschillende oefeningen mee worden gedaan.

Inschrijven
Eerst kan jij gebruik maken van 2 gratis proeflessen. Inschrijven kan d.m.v. een formulier dat bij de trainers te verkrijgen is (zie ook abonnementen).

Wij hanteren géén inschrijfgeld. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wij werken met de ZoetermeerPas. In dit geval is het lidmaatschap gratis. Stichting Leergeld is ook een samenwerkingspartner van ons. Hierbij kan er sportkleding geregeld worden, vraag bij de trainers naar de mogelijkheden.

Doelgroep

14 t/m 80 jaar

Benodigdheden

  • Eigen sportkleding
  • Goede sportschoenen
  • Voor Fitkidz: Bokshandschoenen

TRAINERS

Natascha en Johan
Naam
Adres

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Groen-blauwlaan 121
2718 GH Zoetermeer

Fivelingo 88
2716 BG Zoetermeer

Carmenschouw 9
2726 KG Zoetermeer

Steeneikzoom 3
2719 HN Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2024 All Rights Reserved