Ons team
Johan
Trainer Johan
Mijn eigen sportachtergrond is voetbal, volleybal en kickboksen.
Mijn naam is Johan Huurman. Ik werk al jaren in de sport bij de gemeente Zoetermeer als combinatiefunctionaris Sport. Mijn eigen sportachtergrond is voetbal, volleybal en kickboksen.

Daarnaast hou ik heel veel van bootcamp, snowboarden en wielrennen. Ik heb jarenlang voetbaltraining (VV Moerkapelle, FC Zoetermeer en TOGB) en kickbokstraining (Budo Kai Sei, Boxing Club Zoetermeer) gegeven. Bij de SKMO heb ik ook een trainersdiploma gehaald. Mijn passie is om anderen verder te brengen met de door hun gestelde doelen. 

Sport is hier een uitstekend middel voor! Het lesgeven en het overbrengen zit in mijn bloed. Ik hoop door middel van mijn enthousiasme en sfeer die ik in mijn gebruik, de leden van Sporting Club Zoetermeer lekker aan het sporten te krijgen en iets aan te leren, iets waar zij vooruitgang kunnen boeken, op welk niveau dan ook!
Giovanni
Gediplomeerde trainer/coach
Mijn naam is Giovanni Delogu, ik ben werkzaam als trainer bij Sporting Club Zoetermeer.

Ik doe al jarenlang aan kickboksen en boksen. 

Vanuit het SKMO 2, ben ik een gediplomeerde trainer/coach. 

Ik deel en draag graag mijn kennis, expertise en ervaring over aan anderen. Het lesgeven doe ik met veel plezier.
Mourad
Onze nieuwe trainer komt binnenkort met zijn verhaal!
Ik verwelkom je graag tijdens de les op woensdagavond. Binnenkort lees je hier meer over mij als trainer en persoon. 
Natascha
Vitaalcoach 
Mijn naam is Natascha, ik ben trainster bij Sporting Club Zoetermeer. Toen ik in aanraking kwam met kickboksen, werd op slag verliefd op deze sport.

Ik ben mij daarnaast gaan ontwikkelen als trainster en heb veel ervaring opgedaan bij Boxing Club Zoetermeer en les geven vind ik fantastisch. 

Ik ben in 2020 gestart met de opleiding Vitaalcoach MBO 4. Waarna ik mij nu gediplomeerd fitnesstrainer A mag noemen! Ik vind een gezonde leefstijl belangrijk en wil dat graag overbrengen op anderen.

Ook ben ik ervaren met het lesgeven aan volwassen en kinderen met een beperking. Ik geloof dat een ieder in beweging kan zijn, na zijn/haar eigen kunnen.
Malika
LIFE HAS IT'S UPS AND DOWNS...., WE CALL THEM SQUATS
Mijn naam is Malika, Mijn hele leven ben ik al met sport bezig. Ik ben begonnen met Tae Kwon Do – op wedstrijdniveau -, gevolgd door judo, karate en kickboksen.

Mijn opleidingsachtergrond betreft aerobic, fitnes allround, Tae Bo, kickfun en kickboksen. Daarnaast ben ik opgeleid tot voedingsdeskundige.

Ervaring heb ik opgedaan bij Fithealth en Boxing Club Zoetermeer. Momenteel werk ik als buurtsportcoach in Den Haag.

Bij Sporting Club Zoetermeer geef ik ladykickboksen, en ben actief als personal trainer.

Sporten, persoonlijke aandacht en ruimte om sportief te groeien. Dat kan bij mij.
Lennox
Voetbal bij de vereniging TOGB
Mijn naam is Lennox Huurman, de zoon van Johan Huurman. Ik ben 17 jaar en heb al veel ervaring met lesgeven, ik loop namelijk stage bij de Richard Krajicek Foundation. 

Heb ook verschillende kickboks geassisteerd/gegeven. Zelf zit ik op voetbal bij de vereniging TOGB, 

Ik speel hier op hoog niveau in het onder 23 team. Ik vind het superleuk om voetbaltrainingen te gaan geven. En ga hier ook me best voor doen om de kinderen beter te maken in voetbal!

Anton
Voetbaltrainer
Ik ben Anton. Ik heb zelf gevoetbald en ben trainer geweest van 012 en meidenteam 016. Daarnaast ben ik ook jarenlang jeugdscheidsrechter geweest.

Ik heb een mbo opleiding electro, waar ik overigens nooit wat mee gedaan heb. Ik ben bijna 40 jaar verkoper geweest in diverse branches. 

Mijn passie nu is hardlopen. ik ben hiermee op mijn 40ste begonnen en heb onder andere  7 marathons gelopen, waaronder die van New York. 
Stefan
Voetbaltrainer
Mijn naam is Stefan Dorst, ik ben sinds een tijdje begonnen met voetbaltrainingen te geven bij Sporting Club Zoetermeer.

ik zelf doe nu de sportopleiding sport en bewegen omdat sporten en lesgeven mijn passie is en ik de doelgroep tof vind.
Ondertussen ben ik ook bezig om verschillende trainersdiploma's te halen van de KNVB.

Waarom Sporting Club Zoetermeer?
Dit omdat ik na de eerste paar dagen gelijk het goed met iedereen kon vinden en ze helpen mij in het nog beter worden van het lesgeven en mijn doelen behalen. Zelf heb ik 14 jaar gevoetbald, ik focus mij vooral op een leuke en leerzame manier van lesgeve, waarbij ik ze wat wil bijleren leren waarvan niveau niet uitmaakt, zolang het kind het naar zijn of haar zin heeft!!!

Kiran
Vrijwilliger website ondersteuner
Mijn naam is Kiran en ik help een handje mee door de website van Sporting Club Zoetermeer up-to-date te houden. 

In 2017 ben ik gestart als kickboks leerling bij Johan en sindsdien is deze sport een favoriet van mij geworden. 

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Kruiswater 197
2715 EP Zoetermeer

Fivelingo 88
2716 BG Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2022 All Rights Reserved