Ons team
Johan
Trainer Johan
Mijn eigen sportachtergrond is voetbal, volleybal en kickboksen.
Mijn naam is Johan Huurman. Ik werk al jaren in de sport bij de gemeente Zoetermeer als combinatiefunctionaris Sport. Mijn eigen sportachtergrond is voetbal, volleybal en kickboksen.

Daarnaast hou ik heel veel van bootcamp, snowboarden en wielrennen. Ik heb jarenlang voetbaltraining (VV Moerkapelle, FC Zoetermeer en TOGB) en kickbokstraining (Budo Kai Sei, Boxing Club Zoetermeer) gegeven. Bij de SKMO heb ik ook een trainersdiploma gehaald. Mijn passie is om anderen verder te brengen met de door hun gestelde doelen. 

Sport is hier een uitstekend middel voor! Het lesgeven en het overbrengen zit in mijn bloed. Ik hoop door middel van mijn enthousiasme en sfeer die ik in mijn gebruik, de leden van Sporting Club Zoetermeer lekker aan het sporten te krijgen en iets aan te leren, iets waar zij vooruitgang kunnen boeken, op welk niveau dan ook!
Giovanni
Gediplomeerde trainer/coach
Mijn naam is Giovanni Delogu, ik ben werkzaam als trainer bij Sporting Club Zoetermeer.

Ik doe al jarenlang aan kickboksen en boksen. 

Vanuit het SKMO 2, ben ik een gediplomeerde trainer/coach. 

Ik deel en draag graag mijn kennis, expertise en ervaring over aan anderen. Het lesgeven doe ik met veel plezier.
Vanessa
Trainer Vanessa
Mijn passie is sporten: Kickboksen, krachttraining en conditietraining
Mijn naam is Vanessa en ben 42 jaar oud. Ik ben werkzaam als trainster bij Sporting Club Zoetermeer. 

Mijn passie is sporten: Kickboksen, krachttraining en conditietraining dat vind ik heerlijk om te doen. 

Mijn doelen zijn dan ook mezelf verder te ontwikkelen als trainster en om kinderen en volwassenen enthousiast te krijgen voor lekker actief bezig te zijn met sport.
Natascha
Vitaalcoach 
Mijn naam is Natascha, ik ben trainster bij Sporting Club Zoetermeer. Toen ik in aanraking kwam met kickboksen, werd op slag verliefd op deze sport.

Ik ben mij daarnaast gaan ontwikkelen als trainster en heb veel ervaring opgedaan bij Boxing Club Zoetermeer en les geven vind ik fantastisch. 

Ik ben in 2020 gestart met de opleiding Vitaalcoach MBO 4. Waarna ik mij nu gediplomeerd fitnesstrainer A mag noemen! Ik vind een gezonde leefstijl belangrijk en wil dat graag overbrengen op anderen.

Ook ben ik ervaren met het lesgeven aan volwassen en kinderen met een beperking. Ik geloof dat een ieder in beweging kan zijn, na zijn/haar eigen kunnen.
Malika
Trainer ladykickboxen
Binnenkort leest u hier de achtergrond en passie van de trainer Malika die de lessen ladykickboxen verzorgd. 
Lennox
Voetbal bij de vereniging TOGB
Mijn naam is Lennox Huurman, de zoon van Johan Huurman. Ik ben 17 jaar en heb al veel ervaring met lesgeven, ik loop namelijk stage bij de Richard Krajicek Foundation. 

Heb ook verschillende kickboks geassisteerd/gegeven. Zelf zit ik op voetbal bij de vereniging TOGB, 

Ik speel hier op hoog niveau in het onder 23 team. Ik vind het superleuk om voetbaltrainingen te gaan geven. En ga hier ook me best voor doen om de kinderen beter te maken in voetbal!

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Prismalaan 18
2718 CX Zoetermeer

Straspad 1
2719 VG Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2022 All Rights Reserved