Aangepast sporten

Aangepast sporten

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van aangepast sporten. Wij proberen alles uit jou te halen wat erin zit. Dat is vaak meer dan jij zelf denkt!

De nadruk bij de trainingen ligt op wat de kinderen wel kunnen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan en mag sporten. Wij kijken naar de mogelijkheden, niet naar de onmogelijkheden. De trainer en trainster van deze les hebben een ruime ervaring op het gebied van aangepast sporten. Op verschillende Zoetermeerse scholen hebben zij les gegeven en zij hebben jarenlang deze les binnen een gym gedraaid.

Ouders mogen ‘in het gebouw blijven’ vanwege eventuele gewenste hulp bij uw kind.

De groepslessen vinden plaats in de gymzaal van de Groenblauwlaan 121 in Rokkeveen op de woensdagmiddag van 15:00 uur - 15:45 uur.

Onze trainers zijn gedreven en hebben een gedegen vechtsportachtergrond. Kickboksen is niet alleen ontzettend leuk maar het draagt ook bij aan zelfbeheersing, zelfverdediging, conditie en kracht. Veiligheid en respect voor jezelf en elkaar staat altijd voorop.

Wij geven veel jeugdlessen. Kinderen worden door het beoefenen van kickboksen weerbaarder. Ze leren hoe ze op de juiste manier met elkaar dienen om te gaan, worden gedisciplineerder, zelfvertrouwen te ontwikkelen en helpt bij aan hun persoonlijke groei. Kickboksen verbetert onder andere motoriek en het coördinatievermogen. Plezier, respect, discipline, doorzettingsvermogen en persoonlijke aandacht zijn belangrijke elementen die tijdens de trainingen aan bod komen.

Aangepast sporten doen we ook met volwassenen. Neem contact met ons op om hier meer info over te krijgen.

Doelgroep

3 t/m 14 jaar

Benodigdheden

  • Sportkleding
  • Bokshandschoenen
  • Scheenbeschermers

TRAINERS

Natascha, Maarten en Johan
Naam
Adres

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Groen-blauwlaan 121
2718 GH Zoetermeer

Fivelingo 88
2716 BG Zoetermeer

Carmenschouw 9
2726 KG Zoetermeer

Steeneikzoom 3
2719 HN Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2024 All Rights Reserved