Aangepast sporten

Aangepast sporten

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van aangepast sporten. Wij proberen alles uit jou te halen wat erin zit. Dat is vaak meer dan jij zelf denkt!

De nadruk bij de trainingen ligt op wat de kinderen wel kunnen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan en mag sporten. Wij kijken naar de mogelijkheden, niet naar de onmogelijkheden. De trainer en trainster van deze les hebben een ruime ervaring op het gebied van aangepast sporten. Op verschillende Zoetermeerse scholen hebben zij les gegeven en zij hebben jarenlang deze les binnen een gym gedraaid.

Ouders ‘in het gebouw blijven’ vanwege eventuele gewenste hulp bij uw kind.

De groepslessen vinden plaats in de gymzaal van de Groen-Blauwlaan 121 in Rokkeveen op de woensdagmiddag van 15.00-15.45.

Onze trainers zijn gedreven en hebben een gedegen vechtsportachtergrond. Kickboksen is niet alleen ontzettend leuk maar het draagt ook bij aan zelfbeheersing, zelfverdediging, conditie en kracht. Veiligheid en respect voor jezelf en elkaar staat altijd voorop.

Wij geven veel jeugdlessen. Kinderen worden door het beoefenen van kickboksen weerbaarder. Ze leren hoe ze op de juiste manier met elkaar dienen om te gaan, worden gedisciplineerder, zelfvertrouwen te ontwikkelen en helpt bij aan hun persoonlijke groei. Kickboksen verbetert onder andere motoriek en het coördinatievermogen. Plezier, respect, discipline, doorzettingsvermogen en persoonlijke aandacht zijn belangrijke elementen die tijdens de trainingen aan bod komen. Kinderen die meer en harder willen, geven wij de kans om wedstrijden te doen. Wij gaan dan naar gala’s in de regio en dan kan jij een echte wedstrijd in de ring vechten!

De trainingen zijn zo opgebouwd dat ze toegankelijk zijn voor ieder niveau. Bij ons gaan wij sparren, maar dit is geen verplichting!

Doelgroep

Alle leeftijden

Benodigdheden

TRAINERS

Johan, Natascha
Naam
Adres

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Prismalaan 18
2718 CX Zoetermeer

Straspad 1
2719 VG Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2022 All Rights Reserved