Vriendjes en vriendinnetjesdag op 30-1
16/01/2023

Kom naar de vriendjes en vriendinnetjesdag bij Sporting Club Zoetermeer: 30 januari 2023

Sporting Club Zoetermeer is een sportvereniging die met haar jeugdleden in Rokkeveen traint in de zaal aan de Groenblauwlaan 121 in Zoetermeer. Wij geven kickboklessen op een speelse en verantwoordelijke manier. Wij leren van en met elkaar. Het sociale aspect is bij ons erg belangrijk. De trainers willen vanuit deze visie de kinderen deze mooie sport aanleren en de voordelen van gezond leven laten ervaren. Het is bewezen dat kickboksen goed is voor de conditie, kracht, lenigheid, zelfvertrouwen en als dat gepaard gaat met het wekelijks ontmoeten van (nieuwe) vrienden en vriendinnen: ook goed voor de sociale contacten!

Op maandag 30 januari gaan wij weer een vriendjes en vriendinnetjesdag. Op deze dag willen wij onze jeugdleden vragen om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar één van onze lessen. Wij gaan samen een sportfeestje bouwen! Wij gaan met elkaar een Kickbokskanjerdiploma behalen en uiteraard kunnen onze jeugdleden laten zien aan de vriendjes en vriendinnetjes op wat voor een stoere sport zij zitten!

Kom naar de les op maandag op 30 januari:
16.00-17.00: Kickboksen jeugd (6 t/m 14 jaar)

Uiteraard ben jij deze dag ook welkom als er geen vriendje van jou van onze club lid is. Iedereen is van harte welkom, vier dit feestje met ons mee!
Alle kinderen krijgen een kickbokskanjerdiploma mee, een stukje fruit en iets te drinken van de club! Doen jullie mee aan de vriendjes en vriendinnetjesdag van Sporting Club Zoetermeer? Meld je aan door te mailen naar: info@sportingclubzoetermeer.nl

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Groen-blauwlaan 121
2718 GH Zoetermeer

Fivelingo 88
2716 BG Zoetermeer

Carmenschouw 9
2726 KG Zoetermeer

Steeneikzoom 3
2719 HN Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2024 All Rights Reserved