Kickboksen

Kickboksen jeugd 6 t/m 12 jaar

Tijdens de trainingen schenken wij veel aandacht aan techniek, coördinatie en conditie. Tijdens de trainingen leren de kinderen verschillende stoot-, trap- en knietechnieken en krijg je een volledige workout.

Ouders mogen niet bij deze training blijven kijken vanwege drukte en afleiding in de zaal. De groepslessen vinden plaats in de gymzaal van de Groen-Blauwlaan 121 in Rokkeveen op de maandagmiddag en woensdagmiddag van 16.00-17.00.

Onze trainers zijn gedreven en hebben een gedegen vechtsportachtergrond. Kickboksen is niet alleen ontzettend leuk maar het draagt ook bij aan zelfbeheersing, zelfverdediging, conditie en kracht. Veiligheid en respect voor jezelf en elkaar staat altijd voorop.

Wij geven veel jeugdlessen. Kinderen worden door het beoefenen van kickboksen weerbaarder. Ze leren hoe ze op de juiste manier met elkaar dienen om te gaan, worden gedisciplineerder, zelfvertrouwen te ontwikkelen en helpt bij aan hun persoonlijke groei. Kickboksen verbetert onder andere motoriek en het coördinatievermogen. Plezier, respect, discipline, doorzettingsvermogen en persoonlijke aandacht zijn belangrijke elementen die tijdens de trainingen aan bod komen. Kinderen die meer en harder willen, geven wij de kans om wedstrijden te doen. Wij gaan dan naar gala’s in de regio en dan kan jij een echte wedstrijd in de ring vechten!

Wij zijn ook gespecialiseerd in het geven van aangepast sporten. Wij proberen alles uit jou te halen wat erin zit. Dat is vaak meer dan jij zelf denkt!

De trainingen zijn zo opgebouwd dat ze toegankelijk zijn voor ieder niveau. Bij ons gaan wij sparren, maar dit is geen verplichting!

Inschrijven
Eerst kan jij gebruik maken van 2 gratis proeflessen. Inschrijven kan dmv verschillende  formulier dat bij de trainers te verkrijgen is (zie ook abonnementen). Wij hanteren géén inschrijfgeld. Onze Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wij werken met de ZoetermeerPas.

In dit geval is het lidmaatschap gratis. Stichting Leergeld is ook een samenwerkingspartner van ons. Hierbij kan er sportkleding geregeld worden, vraag bij de trainers naar de mogelijkheden.

Doelgroep

6 t/m 12 jaar

Benodigdheden

Sportkleding
Bokshandschoenen
Scheenbeschermers
(eventueel) Bitje
  Tok (jongens)

TRAINERS

Johan
Naam
Adres

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Groen-blauwlaan 121
2718 GH Zoetermeer

Fivelingo 88
2716 BG Zoetermeer

Carmenschouw 9
2726 KG Zoetermeer

Steeneikzoom 3
2719 HN Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2024 All Rights Reserved