Student schrijft scriptie bij SCZ
31/12/2021

Vanaf februari komt HBO-student Johan Kral zijn scriptie schrijven bij onze club. Hij zal zich hoofdzakelijk bezig houden met ledenwerving en onze nieuwe samenwerking met FC Zoetermeer (in het kader van de op te zetten Old Stars walking Football; volgende week meer informatie hierover!). Wij wensen Johan een leerzame en succesvolle tijd toe bij onze club! Hieronder stelt hij zichzelf even voor:

Mijn naam is Johan Kral. Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zoetermeer. Op dit moment studeer ik sportkunde aan de Haagse Hogeschool. Inmiddels zit ik in leerjaar vier en ga ik in februari beginnen met mijn afstudeerperiode. Voor het schrijven van mijn scriptie zal ik werkzaam zijn bij Sporting Club Zoetermeer. Ik ga met veel enthousiasme deze uitdaging aan met het doel samen met team Sporting Club Zoetermeer succesvolle resultaten te behalen. 

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Groen-blauwlaan 121
2718 GH Zoetermeer

Fivelingo 88
2716 BG Zoetermeer

Carmenschouw 9
2726 KG Zoetermeer

Steeneikzoom 3
2719 HN Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2024 All Rights Reserved