Sponsor 'Strijders van de Silverdome' bekend!
22/11/2021
Borg Groep B.V. sponsor van 'Strijders van de Silverdome'!
Borg Groep B.V. zet zich in als een spin in het web voor de kwaliteit in de bouw. Hierin speelt Borg Groep B.V. een prominente rol tussen de overheid en de bouwsector. Wij maken de vertaalslag van wet- en regelgeving omtrent het bouwen naar de praktische toepassing bij bouwprojecten.
Borg Groep B.V. brengt de boodschap tussen betrokken partijen duidelijk en efficiënt over door het toetsen van bouwplannen en het toezicht houden op de uitvoering. Ook adviseren wij de overheid, aannemers en projectontwikkelaars over de huidige wet- en regelgeving en de ontwikkelingen hieromtrent.
Borg Groep B.V. beoogt een kwalitatief goede leefomgeving waarbij het maatschappelijk belang een grote rol speelt. Dit maakt dat wij het ook belangrijk vinden om terug te geven en succes te delen. Wij zetten ons met alle liefde in voor maatschappelijke doelstellingen. Dit doen wij door de samenwerking aan te gaan met partijen die zich inzetten voor een goed doel. Wij vinden het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt. In dit geval zijn wij de samenwerking aangegaan met Sporting Club Zoetermeer en Stichting Leergeld.
In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!
Via 112 lokale Leergeld stichtingen, die samen actief zijn in 75% van alle Nederlandse gemeenten, biedt Leergeld deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.
Borg Groep B.V. vindt sporten en bewegen heel belangrijk. Daarom sponsoren wij het initiatief van Sporting Club Zoetermeer met “Strijders van de Silverdome”. Dertig kinderen zullen zoveel mogelijk rondjes schaatsen en sportactiviteiten verrichten. Het doel is om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor gezinnen die minder te besteden hebben. Met de opbrengst kunnen kinderen een fiets aanschaffen bij Leergeld en ook in beweging komen.

GOOGLE MAPS


Route berekenen

LOCATIES

Groen-blauwlaan 121
2718 GH Zoetermeer

Fivelingo 88
2716 BG Zoetermeer

Carmenschouw 9
2726 KG Zoetermeer

Steeneikzoom 3
2719 HN Zoetermeer

TRAININGEN

CONTACT INFORMATIE


06-24931828
info@sportingclubzoetermeer.nl
Copyright © 2024 All Rights Reserved